Home

Greenstone

De rust van groen

Juridische vraagstukken zijn voor een ondernemer vaak niet rustgevend. Het feit dat Greenstone legal daadkrachtige juridische ondersteuning en advisering biedt, is dan hopelijk een geruststellende gedachte. Greenstone legal helpt u graag bij alle voorkomende vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht, met de nadruk op het insolventie-, verbintenissen-, vennootschaps- en het arbeidsrecht. Daarnaast heeft Greenstone een verregaande specialisatie opgebouwd in diverse branches, waaronder: certificering en certificerende bedrijven, accountancy, maak-industrie, transport en (para-) medische dienstverlening.

Greenstone is steeds op de onderneming en de ondernemer gericht: het kennen, voorkomen en beperken van risico’s. Zo onderzoekt Greenstone de bedrijfsstructuur en kunnen verklaringen worden verstrekt over de juridische en administratieve organisatie van de onderneming. Dat beperkt het risico van het bestuur en beperkt de kosten van de accountant.
  
De wijze van dienstverlening is zeer flexibel. Voor ieder niveau vraag heeft Greenstone de juiste jurist, met het bijbehorende scherpe tarief. En als een vraagstuk ingewikkelder blijkt, dan kan desnoods moeiteloos worden opgeschaald. U wordt ontzorgd. En dat geeft rust.

Maar Greenstone betekent nog meer. Wij werken namelijk samen met diverse gelijkgestemde professionals in vele disciplines waaronder internationaal actieve belastingadviseurs, allen specialisten in hun vakgebied. Door deze samenwerking is Greenstone gespecialiseerd in de juridische inkleding van internationale belastingbesparende en vermogensbeschermende structuren.